Deel plannen Elements te Haarlem verkocht

Ruim 2,5 jaar is 31°West Concepts als gedelegeerd ontwikkelaar onderdeel geweest van het ontwikkelteam Elements. Het project Elements telt zowel koop- als huurwoningen in allerlei vormen en maten gelegen op het voormalige Fluor-terrein in de groene wijk Schalkwijk in Haarlem Zuid. Op deze locatie worden de komende jaren ruim 300 woningen gerealiseerd. De ontwikkellocatie Elements is onderdeel van de grotere binnenstedelijke herontwikkeling in Schalkwijk Midden. Dit gebied is ontwikkeld tot een groene, duurzame en gemengde stadsbuurt.

Binnen het ontwikkelteam was 31°Concepts verantwoordelijk voor de uitontwikkeling van twee woninggebouwen en daarnaast mede verantwoordelijk voor het concept van de Smartdock (waarin bewoners gebruik kunnen maken van deelauto’s en -fietsen) en de uitwerking hiervan.

Afgelopen week heeft Dura Vermeer Bouw Midden West een gedeelte van dit project verkocht aan Bouwinvest Residential Fund, waardoor onze taak erop zit. Wij zijn trots op het resultaat en kijken terug op een hele fijne samenwerking in dit project en danken hiervoor met name project directeur/teamleider Michiel van Hoof  van Dura Vermeer Bouw Midden West.

Elements zal in het tweede en derde kwartaal van 2023 worden opgeleverd. Voor meer informatie over het project neem een kijkje op: www.elementshaarlem.nl